söndag 23 september 2012

Plugga till en dugga


En ganska händelsefattig helg, det har varit mycket plugg och mycket vila. Imorgon är det vårt första ”prov”.

Dugga i Baskurs i matematik står som första aktivitet v.39. 
08:00, härlig tid och då man är på topp i huvudet. Något som borde gå smärtfritt och just nu när jag egentligen borde sova fortfarande känns bra. Hoppas samma känsla infinner sig imorgon när jag vaknar 07:55 och inser att jag är sen, inte har ätit frukost, duschat och glömt pennorna hemma. Då jävlar, kaos i huvudet. Missa duggan, sovmorgon och komma till resten av skolan i spillror men utvilad(?).

Nä riktigt så farligt är det kanske inte, jag har lyckats ta mig upp i god tid varje morgon och kan snart påstå att jag är morgonmänniska. Har i helgen gått upp före 8 varje morgon, moget eller nördigt. Säg vad ni vill. Jag ser det som ett val, våga säga nej till sena nätter! Det är också en seger mot mitt nyuttalade löfte, max 3 öl om det är skola dagen efter.

Nu har det inte blivit så mycket plugg som man hade kunnat tro i helgen, har istället tränat lite. Gått på stan och handlat vattentäta klädesplagg. Städat, något som verkligen behövdes och som vissa kanske har sett, lagt upp bilder på hur boendet ser ut. För det är nästintill omöjligt att förklara, än mer omöjligt att försöka förklara över internet eller telefon. Ska jag ha någon chans måste jag använda gester och kroppsspråk.
Har ni inte sett bilderna och vill se hur min grotta ser ut så föreslår jag att ni går in på facebook och tar en titt. Om ni inte har facebook, synd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar