tisdag 2 oktober 2012

Fantasin?

Inspirationen till att skriva kommer och går lite som den vill.
När jag känner att det verkligen finns något av värde att förmedla så försvinner det så fort jag sätter mig för att försöka skriva några rader. Nu är inget undantag men känner att jag måste låta er veta att jag ändå lever.

Kort trivial fakta om vad som händer just nu.
Exkursion idag igen, kolla på landskapsformer och exogena processer. De orden säger väl er lika mycket som de sa mig för någon vecka sedan. Kort sagt så kollade vi på hur landskapen såg ut och hur de formades för många år sedan. Buss hela dagen och små promenader om man ska va pessimist. Jag är dock optimist, jag ser mig själv som det iaf, och tyckte det var intressant. Tog in så mycket jag kunde och hoppas att det hjälper mig i framtiden (läs tenta).
Koncentrationen avtog desto längre bort från lunchen vi kom och på bussen hem vet jag inte vad som hände. Jag och Alvin ballade ur totalt, om än på ett milt sätt för de i vår omgivning.

Annars så är det studentloppet om 12 dagar. 10 km ska avverkas och vi har börjat springa i klassen tillsammans. 1 gång än så länge men mer än inget. Det gick väl okej om jag får säga det själv, var inte helt död efteråt samtidigt som jag kände att jag hade tagit ut mig. Nu sprang jag dock inte 10 km utan 8 km. Men träningsvecka som kommer och den där milen kommer springas utan problem.

Inga bilder idag, tyvärr ni får vänta tills jag hittar något roligt att ta kort på eller om det händer något av värde. Just nu består livet av tidsbrist och skolarbete.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar